tabslides-berghorst-optiek-brillen

Altijd een bril die bij u past

Berghorst Optiek uit Wezep heeft een uitgebreide collectie brillen van bekende en vooraanstaande merken. Van trendy en opvallend tot minimalistisch en tijdloos: voor iedereen hebben wij een geschikt montuur voorhanden. Onze opticiens zijn op de hoogte van de nieuwste trends en geven u graag advies. Al onze brillen staan garant voor een hoogstaande kwaliteit en een optimaal draagcomfort.

Afhankelijk van uw wensen en persoonlijke smaak kiezen we samen met u de juiste bril. Van gewone brillen, computerbrillen, leesbrillen tot aan sportbrillen: u vindt het allemaal in onze winkel. Wij kijken niet alleen naar de kijkbehoefte, maar zorgen ook dat een montuur uw gezicht siert en uw identiteit benadrukt. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken? Dan is het bepalen van de juiste brillenglazen de volgende stap. Onze opticiens weten precies welke glazen geschikt zijn en houden daarbij rekening met uw wensen en budget.

Benieuwd naar onze collecties? Hieronder kunt u alvast een greep uit ons assortiment bekijken. Voor het complete aanbod brillen komt u natuurlijk langs bij onze optiekzaak in Wezep.

Berghorst_Brillen_naast-1


Top