tabslides-berghorst-optiek-brillenglazen

Kwalitatief hoogstaande brillenglazen bij Berghorst Optiek in Wezep

Scherp zicht zonder compromis: daar kunt u op rekenen bij Berghorst Optiek. Wij werken enkel met brillenglazen van hoge kwaliteit en een perfecte hardheid. U kunt bij ons terecht voor de vooraanstaande glasmerken HOC, Hoya, Zeiss, Essilor en Rodenstock. Ook leveren wij kwaliteitsglazen tegen een scherpe prijs van het huismerk Optiview.

U heeft al een paar ontspiegelde Optiview kunststof glazen voor € 99,-. Er kan gekozen worden uit een uitgebreide range enkelvoudige en multifocale brillenglazen van zowel standaard als extra dunne materialen. De glasopties lopen uiteen van ontspiegelde, meekleurende glazen tot zonneglazen op sterkte.

Verder heeft Optiview ook asferische brillenglazen in het assortiment. De voordelen voor u? Contrastrijk zicht bij slechte weersomstandigheden, geen last van halo’s, vermindering van lichtschittering, tot 30% breder kijkgebied en maximale scherpte; ook in de schuine kijkrichtingen.De multifocale glazen van Optiview worden geleverd met ontspiegeling in verschillende kwaliteiten en prijzen:

  • Optiview Standard, redelijk kijkcomfort, vanaf € 249,- per paar
  • Optiview Comfort plus, goede gezichtsscherpte, vanaf € 449,- per paar
  • Optiview Superior plus, optimale gezichtsscherpte, vanaf € 549,- per paar

Alle soorten zijn leverbaar in standaard en extra dun (meerprijs).

Benieuwd welke brillenglazen geschikt zijn voor uw ogen? Kom langs bij Berghorst Optiek in Wezep en laat u adviseren.

Naar de winkelTop