tabslides-berghorst-optiek-lenzen-hoofd

Alle soorten contactlenzen bij Berghorst Optiek in Wezep

Welke contactlens het beste bij u past, hangt af van uw oogafwijking en wensen. Zo zijn er zachte lenzen, harde zuurstofdoorlatende lenzen en nachtlenzen. Onze contactlensspecialist vertelt u, na een vooronderzoek en persoonlijk gesprek, welke lenzen voor uw ogen geschikt zijn.

Verschil harde en zachte lenzen

Het verschil tussen een harde zuurstofdoorlatende lens en zachte lens is eenvoudig gezegd het materiaal. Een harde lens is gemaakt van een hard, vormvast materiaal en drijft op het traanvocht. Een zachte lens is daarentegen vervaardigd uit een heel zacht, flexibel materiaal. Deze “plakt” wat meer tegen het oog.

Overdag scherp zien met nachtlenzen

Nachtlenzen zijn ideaal wanneer u overdag ’lensvrij’ wilt zijn. De lenzen worden ’s nachts gedragen waardoor u overdag scherp kunt zien. Onze contactlensspecialist vertelt u graag of uw ogen geschikt zijn voor dit type lens.

Lenzencontrole belangrijk

Laat uw ogen en contactlenzen regelmatig controleren, dan bent u verzekerd van een scherp zicht en gezonde ogen. Tijdens een contactlenscontrole controleren wij uw ogen op de sterkte, gezichtsscherpte, passing van de lenzen, algehele conditie van het oog, het hoornvlies, de traanfilm, oogleden, lens van het oog, kwaliteit van de lenzen en de combinatie van de lens en lenzenvloeistof.

Kortom, wenst u lenzen of een lenzencontrole? Kom dan langs in onze winkel in Wezep of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Maak afspraakTop