berghorst-optiek-wezep-hfd-merken

Ontdek onze ruime collectie brillen en zonnebrillen

Berghorst Optiek uit Wezep heeft een gevarieerd aanbod brillen en zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Wij bieden monturen van bekende merken die de hoogste kwaliteit waarborgen. Onze opticien is op de hoogte van de nieuwste trends en weet precies welke brilvorm en kleur past bij uw gezicht. Laat u vrijblijvend adviseren!

U vindt bij ons klassieke merken zoals Rodenstock en Silhouette maar ook trendy modemerken zoals Ray-Ban, Diesel, Esprit en Elle. Gaat uw voorkeur uit naar een opvallend of kleurrijk model? Ga dan voor een bril van J.F. Rey of Blackfin.

Natuurlijk ontbreken kinderbrillen ook niet in ons assortiment. Stoeisterke brillen met geveerde pootjes in vrolijke kleuren: daar mag uw kind mee gezien worden!

Tot slot helpen wij u ook graag bij het uitkiezen van een goede sportbril. Bovendien hebben wij nu een aantrekkelijk aanbod: complete bril met glazen voor slechts € 99,-

Via onderstaande artikelen kunt u alvast inspiratie opdoen door leuke sfeerbeelden en video’s te bekijken van de merken die wij voeren. Benieuwd naar het complete aanbod? Kom dan langs in onze optiekzaak in Wezep en bekijk onze ruime collectie brillen en zonnebrillen.

Berghorst_Merken_naast-1Top