tabslide-berghorst-optiek-optometrie

Optometrisch onderzoek door onze optometrist

Wanneer een bril niet meer voldoende verbetering geeft of een oogziekte in de familie voorkomt, is een optometrisch onderzoek raadzaam. Dit kan de optometrist van Berghorst Optiek in Wezep prima voor u uitvoeren. Uw hoornvlies, ooglens en netvlies worden onderzocht op eventuele afwijkingen. Indien nodig verwijzen wij u door naar de huisarts of oogarts.

Lid van OCRZ

Berghorst Optiek is aangesloten bij Optometristen Collectief Regio Zwolle (OCRZ). Hierdoor bent u 100% gegarandeerd van een gedegen onderzoek door een goed opgeleide optometrist. Bovendien hebben wij een uitstekende samenwerking met de afdeling Oogheelkunde van de Isala Klinieken.

Netvliesscan

Wij beschikken over de Topcon Maestro OCT-scanner waarmee professionele scans van uw netvlies gemaakt kunnen worden. Door een foto te nemen van het netvlies kunnen op microscopisch niveau veranderingen waargenomen worden. In een vroegtijdig stadium ontdekken we zo glaucoom, maculadegeneratie en diabetische retinopathie. Wanneer verder onderzoek nodig is, sturen wij de resultaten van de scan naar een oogarts.

Oogonderzoek bij kinderen

Twijfelt u of uw kind scherp ziet? Ook dan kunnen wij een uitgebreid oogonderzoek doen. Bij kinderen vanaf 8 jaar raden wij, indien er nog niet eerder oogheelkundig onderzoek is verricht, een basisonderzoek aan. Onze optometrist controleert de oogafstand, de samenwerking van de ogen en het netvlies. Daarna kijken we uiteraard ook of een brilsterkte nodig is. Het onderzoek neemt 1 uur in beslag en kost € 45,-.

Wilt u een uitgebreide oogmeting laten uitvoeren door onze optometrist? Maak dan een afspraak bij Berghorst Optiek in Wezep.

Afspraak maken

berghorst-optiek-wezep-r-optometrie

Top